Δρομολόγια πλοίων
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Η Tesla ήρθε στην Ελλάδα: Στο Golden Hall άνοιξε το πρώτο pop up stand -Ποια μοντέλα έχει, πώς κλείνετε test drive


Από την περασμένη Παρασκευή, το GoldenHall υποδέχτηκε το πρώτο Teslapop-up stand στην Ελλάδα. Για τους επόμενους 3 μήνες, μέσα από αυτό το pop up «κατάστημα» της Tesla, όσοι βρεθού εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα οχήματα Tesla και να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της εταιρείας του Ελον Μασκ, που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο του 21ου αιώνα με τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες ασφάλειας, τη μεγαλύτερη αυτονομία και την απαλλαγή από τις εκπομπές καυσαερίων.


Η παρουσία της Tesla στο Golden Hall γίνεται ορατή ήδη από τον περίβολο του χώρου, όπου αντικρίζει κανείς ένας από τα Model 3 της Tesla. Ενα ακόμη βρίσκεται στο προαύλιο του εμπορικού κέντρου.
Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο, το Model 3 είναι ένα κρίσιμο βήμα της Tesla προς τη βιώσιμη χρήση της ενέργειας.


Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης σύντομα την ευκαιρία να κλείσουν το ραντεβού τους για test drive διάρκειας 1 ώρας, γνωρίζοντας έτσι τη φιλοσοφία της Tesla, και να ζήσουν τιςσυναρπαστικές αισθήσεις που παραδίδονται από το Model 3 αλλά και τα υπόλοιπα κορυφαία οχήματα της Tesla, Model X και Model S. Teslapop-upstand θα φιλοξενείται στο GoldenHall μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Ανοιχτά από Δευτέρα έως Σάββατο, 11:00-20:00.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

image descriptionLifestyle

  Απολογισμό των πρώτων μηνών εφαρμογής του θυελλώδους  Μεγάλου Περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος επικρίθηκε σφοδρά από μεγάλο μέρος των πολιτών, επιχείρησε να κάνει ο δήμα...